Njut av enkel matsmältning tack vare denna infusion, som är gjord av pepparmynta, citronmeliss och rosmarin.
EN ORGANISK, FRANSK ÖRTINFUSION MED FLERA FÖRDELAR FÖR ATT FÖRHINDRA UPPBLÅSTHET OCH NATURLIGT UNDERLÄTTA DIN MATSMÄLTNING
En måltid som är för rik, för fet, för söt, för kryddig eller till och med mer alkoholkonsumtion kan orsaka matsmältningsproblem eller till och med uppblåsthet. Dessa besvär kan snabbt försvinna tack vare ett örtte känt för att förbättra matsmältningen: njut av det efter din måltid och upplev naturligt en känsla av lätthet .
Njut av alla fördelarna med pepparmynta, citronmeliss, rosmarin, lakrits och till och med verbena tack vare denna ekologiska infusion efter måltid: delikata och välgörande tepåsar som underlättar din matsmältning och får dina matsmältningsproblem att försvinna på ett naturligt sätt.
ALLA FÖRDELAR MED EKOLOGISKA VÄXTER FÖR ATT GLÖMMA UPPBLÅSTHET OCH TYNGDHET EFTER MÅLTID
Många växter är kända för att underlätta transitering och hjälpa matsmältningen: pepparmynta , citronmeliss , rosmarin , verbena , fänkål , lakrits och till och med mjölktistel. Upptäck utan dröjsmål alla fördelarna med dessa naturliga växter som finns i dessa tepåsar som hjälper dig att stimulera din matsmältning och återfå din tarmkomfort.
Pepparmynta
Denna fleråriga växt som odlas över hela världen är känd för sina smärtstillande och mot illamående fördelar. Dess blad används mycket ofta som ett naturligt botemedel i fall av matsmältningsbesvär: i fall av kräkningar, illamående, diarré eller mer helt enkelt under uppblåsthet eller matsmältningsbesvär. Att använda denna växt i ett örtte eller infusion kommer också att ge dig en välgörande produkt och även en god smak.
Citronmeliss
Citronmeliss används också flitigt i naturliga produkter som syftar till att lugna magbesvär eller uppblåsthet kopplat till tung matsmältning. Faktum är att bladen på denna växt, känd i århundraden, är kända för att skonsamt stimulera matsmältningsprocessen. Det finns ofta i örtteer eller infusioner för att underlätta matsmältningen.
Rosmarin
Rosmarin är en aromatisk buske med nålformade blad och blå blommor, när den blommar på våren. Denna växt är främst känd och används för sina matsmältnings- och avgiftande egenskaper: den underlättar naturligt reningen av matsmältningssystemet. Rik på flavonoider och fenolsyror, främjar rosmarin också eliminering av vatten som finns i kroppen.
FAMILLE MARY SMAKTIPS FÖR ATT LUGNA DINA MATSMÄLTNINGSPROBLEM
För att snabbt få resultat rekommenderar vi att du konsumerar 2 påsar med matsmältningsörtte per dag som ska tas efter måltid, i 15 dagar.
Beredningssida: lägg en tepåse i en mugg, häll på sjudande vatten vid 95º och låt det dra i 5 minuter. Bäst konsumeras i slutet av måltider.
Om du har några specifika hälsoproblem rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan du använder produkten.
Bruksanvisning
Placera påsen i en kopp varmt vatten och låt den dra i 5 minuter. Bäst konsumeras efter måltid.
20 ekologiska påsar i miljövänliga förpackningar
Ingredienser
Pepparmynta * (Mentha piperita) 45%, citronmeliss * (Melissa officinalis) 35%, rosmarin * (Rosmarinus officinalis) 20%
*Produkter från ekologiskt jordbruk. 100 % franskt ursprung