pic
rallarrosBGvert
Vi jämför rallarroste med vanligt te (svart, grönt) för tre viktigaste egenskaper: vad det tillverkas av (råvaror), hälsofördelar och smak
Vanligt TE
Rallarroste
Råvara vid tillverkning
Kamelia Kinesisk Caméllia sinénsis Monokultur, odlad av människan Genomgår kemisk behandling (insektsmedel etc.)
Rallarros (Mjölkört)Chamerion angustifolium Växer i naturen på ett naturligt sätt utan "hjälp" av människan Ingen bearbetning
Hälsa
Innehåller psykotropa ämnen (Koffein) Orsaker beroende Framkallar för tidigt slitage av nervsystemet
Utan psykotropa ämnen (koffeinfritt)
Inte beroendeframkallande
Har ett stort antal hälsofördelar för människokroppen
Smak
Smakar bittert
Kräver sötningsmedel och smaksatta ämnen
Upprepad bryggning är dubbelt så farlig för hälsan
Trevlig fruktsmak med honungs eftersmak
Kräver inte sötningsmedel och smaksatta ämnen
Upp till 3 bryggningar behåller de nyttiga egenskaperna